Meny
Vår verksamhet
Bygdens Bank och Sponsring
Kontakta oss

Aktie-TV 15 november kl. 18.30 - 19.45

 

Tid: Onsdag 15 november klockan 18.30 - 19.45
Plats: Vårt kontor i Hyltebruk, Storgatan 14

 

Vi bjuder på kaffe och fralla under tiden som vi tittar på programmet. 

 

Ett begränsat antal platser så först till kvarn.
Anmälan senast 10 november.

 

Kvällens innehåll

Några höjdpunkter från programmet:

• Våra experter ger en uppdatering om marknaden, räntor och konjunkturen just nu och i ett längre perspektiv. Hur ser de på aktiemarknaden nu och framåt? Kommer bolagen att kunna uppvisa fortsatt tillväxt i rådande miljö?

• Våra strateger och ekonomer fortsätter diskutera de ständigt aktuella ämnena boräntor, inflation, centralbanker och bostadspriser. Hur påverkar det vår egen ekonomi och hur ska man tänka sparande framåt?

• De populära VD-intervjuerna är givna inslag där de ger sin aktuella syn på bolaget och hur de ska växa framåt. Skanska, Alimak och Boliden kommer att medverka.

• Roburs förvaltare för fonderna Småbolag USA och Sverigefonden ger en uppdatering om hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Ränte- och obligationsfonder har fått en renässans i takt med att räntorna fortsatt upp. Vi kommer att diskutera hur de fungerar och vad som skiljer dem åt?

• Trendspaning – vilka trender finns i fondmarknaden och vilka är det vanligaste kundfrågorna? Dessa ämnen kommer vi att prata om med Roburs specialister.

• Bankens Aktiestrateg, Robert Oldstrand, kommer att göra en djupdykning i ett intressant bolag.

• Med vår ungdomsekonom, Julia Hofvendahl, diskuterar vi ämnet privatekonomi för ungdomar och unga vuxna. Boindex, amortera eller spara och privatekonomi kommer vi att diskutera med vår Privatekonom, Arturo Arques.

Anmäl dig här: