Våra experter ger en uppdatering om marknaden, konjunkturen och den egna ekonomin, just nu och i ett längre perspektiv. Hur ser de på aktiemarknaden nu och framåt?

Våra strateger diskuterar hur stigande räntor, inflation och ökande energipriser kommer att påverka omvärlden. Vår privatekonom Arturo Arques följer upp diskussionen och hur det slår mot mig som privatperson och vad kan man göra för att parera. Tips om budget och vad man kan spara in på.

Vd:arna för New Wave, Nyfosa och NIBE ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i ett antal sektorer.

Förvaltare från Robur ger en uppdatering om hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Fokus kommer att ligga på Globalfonden, Small Cap Emerging Market, Småbolag Sverige.

Madelén Falkenhäll svarar på varför man måste jag ha koll på pensionen, vilka faktorer som påverkar min pension och hur jag kan påverka min framtida inkomst.

Hur är stämningen på handlargolvet? Vilka bolag är inne i värmen och vilka är kalla? Det kommer vi att få reda på och toppar det med lite praktiska tips i ”Tips från coachen”.

 

Har du inte möjlighet att se sändningen tillsammans med oss. Vi kommer att lägga ut en länk här så ni kan se programmet när det passar er. 

OBS: begränsat antal så först till kvarn!

OSA: senast söndag 15 maj.